Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

ÉLELMISZER-ELLENŐRZÉSI TECHNIKUS KÉPZÉS – NAGYKŐRÖS

✅🥙🍟✅Légy élelmiszer-ellenőrzési technikus!✅🥙🍟✅

Az élelmiszer-ellenőrzési technikus rendelkezik a teljes élelmiszeripart átfogó ismeretekkel. A különböző élelmiszerek és az azokhoz szükséges alapanyagok, félkész- és késztermékek, csomagolóanyagok eltérő tulajdonságainak (analitikai, mikrobiológiai, érzékszervi) eltérő tulajdonságainak vizsgálatait végzi.
Ismernie kell a különböző élelmiszeripari műveletek hatásait, az azokat befolyásoló tényezőket. Munkája kiterjed a technológiai folyamatok ellenőrzésére is. Jól végzett munkájával hozzájárul a biztonságos élelmiszerek előállításához.

KÉPZÉSI FORMA:

A képzést tanulói vagy felnőttképzési jogviszonyban 1 éves képzési idővel tudod elvégezni.

A becsatlakozás feltétele: szakmai érettségi.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

⏰ pontosság,
💪 önbizalom,
😇 türelem,
🥰 megbízhatóság,
👉 kezdeményezőképesség,
🤓 elköteleződés,
🌈 színlátás,
👅 ízérzékelés,
👥 csapatmunka.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• a munkaterületet előkészíti;
• mintát vesz;
• minták előkészítését végzi;
• a munkafolyamatot előkészíti;
• laboratóriumi méréseket végez;
• laboratóriumi eszközöket, műszereket használ;
• minták összetételének minőségi meghatározását végzi;
• minták összetételének mennyiségi meghatározását végzi;
• adminisztrációs munkát végez;
• a vizsgált mintát a kapott eredmények alapján minősíti;
• technológiai utasításokat, környezetvédelmi, minőségbiztosítási, higiéniai előírásokat betart és betartat;
• élelmiszer-higiéniai, hatósági, járványvédelmi és szolgáltatótevékenységet végez;
• élelmiszer-biztonságot ellenőriz (üzemben és laborban).

A szakma megnevezéseÉlelmiszer-ellenőrzési technikus
Szakma azonosítószáma5 0721 05 03
Tervezett kezdés2024. szeptember
KépzőintézményKMASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Telefon+36 53 351 922
E-mail címtitkarsag@toldiszki.hu
OM azonosító035269/017
Képzés időtartama10 hónap
Képzési napokHétfő: 15:00 – 20:00
Csütörtök: 15:00 – 20:00
Képzésen való részvétel feltételeiÉrettségi végzettség
Foglalkozás-egészségügyi szakellátóhely által kiállított szakmai alkalmassági igazolás
Szakmai végzettséggel betölthető munkakörökÉlelmiszer-ipari technikus
Képzés díjaAz első két szakma megszerzése ingyenes


KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:
Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.

A jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra
Vissza felülre Megszakítás