szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

ARANYKALÁSZOS GAZDA KÉPZÉS ONLINE ELMÉLETI OKTATÁSSAL ÉS GYAKORLATI HELY BIZTOSÍTÁSÁVAL

ARANYKALÁSZOS GAZDA KÉPZÉS
RÉSZSZAKMÁRA FELKÉSZÍTŐ SZAKMAI KÉPZÉS

Az aranykalászos gazda általános mezőgazdasági szakismeretekkel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez elengedhetetlen elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel rendelkező szakember.

A képzés megnevezéseAranykalászos gazda
KKK azonosító4 0811 17 04
Tervezett kezdés2023.03.24.
KépzőintézményKözép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum
EngedélyszámE/2021/000028
Képzés időtartama4 hónap
Képzési napokPéntek délután – szombat
Képzésen való részvétel feltételei Alapfokú iskolai végzettség
Foglalkozásegészségügyi szakellátóhely által kiállított szakmai alkalmassági igazolás
Munkaterület leírásaAz aranykalászos gazda általános mezőgazdasági szakismeretekkel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez elengedhetetlen elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel rendelkező szakember. A mezőgazdasági termelési feladatokat gazdaságosan, szakszerűen, környezetkímélő módon végzi, ismeri az állattartás, a szántóföldi növénytermesztés és a kertgazdálkodás alapjait. Képes önálló agrárgazdasági vállalkozást működtetni.
Képzés témaköreiAgrárvállalkozási ismeretek Növénytermesztés Zöldségtermesztés Szőlő- és gyümölcstermesztés Állattartási ismeretek Állattenyésztés Takarmányozástan Erőgépek Mezőgazdasági munkagépek
Képzés elvégzésével megszerezhető dokumentumTanúsítvány
Vizsgával kapcsolatos információkA képzést sikeresen elvégzők a tanúsítvány birtokában jelentkezhetnek szakképesítő vizsgára akkreditált vizsgaközpontnál. A Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum mellett működő Szakmai Vizsgaközpont vállalja a képzéseinken résztvevők számára a vizsga megszervezését és lebonyolítását. (www.szakmaivizsgakozpont.hu) A vizsga díját a vizsgaközpont határozza meg. A képzési díj a vizsga díját nem tartalmazza!
Képzés díja90.000,- Ft
KapcsolattartóMóczik Márta
TelefonHétfő – csütörtök: 9,00 – 16,00 +36 30 996 4751
E-mailfelnottkepzes@kmaszc.hu
A jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra

ARANYKALÁSZOS GAZDA KÉPZÉS
KMASZC

Vissza felülre